Δευτέρα 14 Ιουνίου 2010

Η Ν.Ε ΤΟΥ ΣΥΝ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Από τη Νομαρχιακή Επιτροπή Συνασπισμού Ημαθίας ανακοινώθηκαν τα εξής: “Την Πέμπτη 11-5-2010 το βράδυ συνεδρίασε η Ν. Ε. του Συνασπισμού Ημαθίας με διευρυμένη σύνθεση. Μετά την εκτενή ενημέρωση από τους αντιπροσώπους που παρευρέθηκαν στο 6ο Συνέδριο του κόμματος και συζήτηση για τις πολιτικές εξελίξεις κατέληξε στην εξής απόφαση:
Η Νομαρχιακή Επιτροπή του Συνασπισμού Ημαθίας ομόφωνα στηρίζει την πολιτική απόφαση του Συνεδρίου.
Καλεί τις πολιτικές κινήσεις του Νομού σε συνελεύσεις τους να συζητήσουν την πολιτική απόφαση.
Εκφράζει τη λύπη της για τις όποιες αποχωρήσεις στελεχών και μελών από το Κόμμα. Θεωρεί ότι συνιστούν κινήσεις σε λάθος κατεύθυνση.
Θεωρεί ότι σ’ αυτή την περίοδο της κρίσης και της όξυνσης των κοινωνικών αντιθέσεων, το ζητούμενο είναι η ενότητα και όχι ο κατακερματισμός των δυνάμεων της ριζοσπαστικής και ανανεωτικής αριστεράς.
Καλεί τα μέλη, τους φίλους του ΣΥΝ και τους πολίτες της Ημαθίας στην κρίσιμη αυτή περίοδο σε εγρήγορση, σε αγωνιστικότητα, σε ενότητα και αλληλεγγύη προκειμένου να ανατραπούν τα σχέδια για την πιο βάρβαρη επίθεση που δέχεται τα τελευταία χρόνια η ελληνική κοινωνία από την κυβέρνηση και τη λεγόμενη Τρόικα.
Στα νέα εκλεγμένα όργανα του κόμματος εύχεται να λειτουργήσουν: «Με λογισμό και μ’ όνειρο», καλή δύναμη και καλή επιτυχία”.

Δεν υπάρχουν σχόλια: