Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

«Καλωσήρθες καρακάξα» στη Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας!!!


Ο Συγγραφέας Κώστας Μάγος μας αφηγείται την ιστορία της καρακάξας που μετακομίζει σ’ ένα δάσος και της κουκουβάγιας που χάνει το κολιέ της… Τι σχέση μπορεί να έχουν μεταξύ τους αυτά τα δύο γεγονότα; Μια ιστορία για να γνωρίσουν τα παιδιά τους τρόπους με τους οποίους δημιουργούνται και αναπαράγονται οι προκαταλήψεις, καθώς και τις συνέπειες που έχουν στη ζωή όλων μας, τη Δευτέρα 19 Ιουλίου 11.00-12.30 το πρωί. Για παιδιά 7-9 ετών. Στα Μαγικά Κουτιά της Βιβλιοθήκης.

* Ο Κώστας Μάγος γεννήθηκε στη Μυτιλήνη και ζει στον Βόλο. Είναι Λέκτορας στο Παιδαγωγικό Τμήμα Προσχολικής Εκπαίδευσης του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας. Διδάσκει και μελετά θέματα σχετικά με τη διαπολιτισμική εκπαίδευση. Όταν έχει χρόνο, του αρέσει να κάνει βόλτες στο δάσος και, ανάμεσα στα άλλα, να παρατηρεί τα πουλιά. Σε μια τέτοια βόλτα γνώρισε την Κάρη, την καρακάξα, που του είπε την ιστορία της.

Στο πλαίσιο της καλοκαιρινής καμπάνιας φιλαναγνωσίας & δημιουργικής έκφρασης «είμαστε διαφορετικοί, όλοι αλλάζουμε» που διοργανώνουν από κοινού η Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας και η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ημαθίας

Για δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες : Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας, Έλλης 8,

τηλ. 2331024494, http://www.libver.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: