Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2008

ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΕΙ ΤΟ ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΓΙΑ ΤΟ ΕΣΠΑ ΚΑΙ ΠΡΟΫΠΟΛΟΓΙΣΜΟ

Συνεδριάζει την ερχόμενη Τετάρτη στις 8 το βράδυ, το Νομαρχιακό Συμβούλιο Ημαθίας έχοντας προς συζήτηση 21 θέματα στην ημερήσια διάταξη, εκ των οποίων σημαντικότερο αυτό που αφορά τη σχολική στέγη και την οδοποιϊα, όπως και την έγκριση του προϋπολογισμού του 2009. Τα θέματα είναι:
Ε.Σ.Π.Α.: Σχολική στέγη- οδικά. Συζήτηση- Ενημέρωση.
Έγκριση ή μη προϋπολογισμού Ν.Α. οικ. έτους 2009.
Έγκριση ή μη 4ης τροπ. Προϋπολογισμού Ν.Α. οικ. έτους 2008.
Έγκριση ή μη σύναψης προγραμματικής σύμβασης μεταξύ της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης (Ν.Α.) Ημαθίας, της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης (Ν.Α.) Έβρου, της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης (Ν.Α.) Ροδόπης, της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης (Ν.Α.) Καβάλας, της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Σερρών, της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Θεσσαλονίκης, της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης (Ν.Α.) Ξάνθης, της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης (Ν.Α.) Κοζάνης, της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης (Ν.Α.) Γρεβενών, της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης (Ν.Α.) Τρικάλων, της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης (Ν.Α.) Ιωαννίνων, της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης (Ν.Α.) Θεσπρωτίας, του Συνδέσμου των εν Ελλάδι Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Γραφείων και της Αναπτυξιακής Δυτικής Μακεδονίας Α.Ε. – ΑΝΚΟ για την Τουριστική Αξιοποίηση της Εγνατίας Οδού «Εγνατία, Τουρισμός».
Έγκριση ή μη 2ης τροποποίησης Νομαρχιακού Προγράμματος επενδυτικών δαπανών 2008 χρηματοδοτούμενων από ΚΑΠ 2008.
Έγκριση ή μη προγραμματικής σύμβασης εκτέλεσης έργου με τίτλο «Κατασκευή αντλιοστασίου άρδευσης στο αγρόκτημα Καμποχωρίου».
Έγκριση ή μη προγραμματικής σύμβασης εκτέλεσης έργου με τίτλο «Αντικατάσταση εξοπλισμού παλιάς πομόνας με νέο υποβρύχιο συγκρότημα στη θέση ΔΑΜΦΟΡ Ροδοχωρίου».
Έγκριση ή μη προγραμματικής σύμβασης εκτέλεσης έργου με τίτλο «Υποστηρικτικές εργασίες και εργασίες πρόσβασης για την άμεση λειτουργία της σχολής μετεκπαίδευσης επιμόρφωσης Βορείου Ελλάδος της Ελληνικής Αστυνομίας Βεροίας».
Έγκριση ή μη εισήγησης για την ένταξη του έργου «Ολοκλήρωση αντιπλημμυρικού έργου Ν. Νικομήδειας» στο Νομαρχιακό Πρόγραμμα Επενδυτικών Δαπανών ΚΑΠ 2008 και την έγκριση του τεύχους της Προγραμματικής Σύμβασης για την υλοποίηση του έργου καθώς και την εξουσιοδότηση του Νομάρχη Ημαθίας για την υπογραφή της σχετικής σύμβασης.
Έγκριση ή μη εισήγησης για την ένταξη του έργου «Τοποθέτηση φίλτρου καθαρισμού στο αντλιοστάσιο Διαβατού» στο Νομαρχιακό Πρόγραμμα Επενδυτικών Δαπανών ΚΑΠ 2008 και την έγκριση του τεύχους της Προγραμματικής Σύμβασης για την υλοποίηση του έργου καθώς και την εξουσιοδότηση του Νομάρχη Ημαθίας για την υπογραφή της σχετικής σύμβασης.
Έγκριση ή μη λογότυπου της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ημαθίας.
Έγκριση ή μη αίτησης του κ. Τραμπούρα Γεωργίου του Θωμά για μεταβίβαση της επαγγελματικής του άδειας στο γιο του κ. Τραμπούρα Βασίλειο του Γεωργίου για λόγους υγείας.
Έγκριση ή μη συμμετοχής της Ν.Α. στη συνδιοργάνωση του 12ου Πανελληνίου Συνεδρίου της Ελληνικής Επιστημονικής Εταιρείας Γενετικής Βελτίωσης Φυτών με θέμα «Οι Φυτογενετικοί Πόροι στη γενετική βελτίωση των Φυτών».
Έγκριση ή μη συμμετοχής της Ν.Α. στη διοργάνωση του 9ου Βαλκανικού Πρωταθλήματος Τένις.
Έγκριση ή μη συμμετοχής της Ν.Α. Ημαθίας στη διοργάνωση του 13ου Πανελλαδικού Φεστιβάλ Ποντιακού Θεάτρου.
Έγκριση ή μη συμμετοχής της Ν.Α. Ημαθίας στην 1η Επιχειρησιακή Άσκηση Ορεινής Αεροδιάσωσης της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης του Παραρτήματος Ημαθίας.
Έγκριση ή μη συμμετοχής της Ν.Α. Ημαθίας στη διοργάνωση διαγωνισμού χορού BREAK DANCE.
Έγκριση ή μη αγοράς από τη Ν.Α. Ημαθίας αντιτύπων του Βιβλίου με τίτλο «Κωστοχώρι ή Κουστοχώρι, η βεράντα της Ημαθίας.
Έγκριση ή μη συμμετοχής της Ν.Α. στη μετάβαση χορευτικού συγκροτήματος της «Ευξείνου Λέσχης» Επισκοπής Ανθεμίων στη Ρουμανία.
Έγκριση ή μη προμήθειας αντιτύπων του βιβλίου με τίτλο «Μισάντρα» του Ιωάννη Καισαρίδη.
Έγκριση ή μη εκτός έδρας κινήσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια: